Dankuwel!

Beste spaghettimakers, beste spaghetti-eters, Dankuwel! Jullie zijn geweldig genereus geweest. We hadden nooit op dit bedrag en op deze massale mobilisatie durven te hopen. Daar heb je het woord: mobilisatie. Dat is wat moet gebeuren: een grootschalige mobilisatie om voor de minder mobielen een normale deelname aan de maatschappij mogelijk te maken zodat ze niet… Verder lezen over Dankuwel!

#brusselhelpt – #josworldhelpt

Misschien viel het je op dat ons logo op de website er anders uitziet dan het logo dat je zag in de communicatie van Brussel Helpt. Het zeer sympathieke Brusselse communicatiebureau Josworld zit hierachter. Ons oude logo was te zakelijk, weinigzeggend, eerder banaal. Josworld hielp ons en creĆ«erde een geweldig (dat vinden wij toch) nieuw… Verder lezen over #brusselhelpt – #josworldhelpt

Start “Brussel Helpt”!

Vandaag, 26/9/2022, werd het startschot gegeven van Brussel Helpt, de jaarlijkse actie van Bruzz. We waren deze morgen vroeg in het Flagey gebouw.

Kinumai is het goede doel van Brussel Helpt 2022!

We konden het amper geloven, maar Kinumai werd gekozen als goede doel voor Brussel Helpt 2022! Dit is geweldig nieuws. Het brengt het belang van toegankelijkheid en inclusie onder de aandacht. Het zal ons helpen meer plaatsen toegankelijk te maken, het zal ons helpen toegankelijke toiletten ter beschikking te stellen van het publiek, het zal… Verder lezen over Kinumai is het goede doel van Brussel Helpt 2022!

Ik moet dringend!

Toegang hebben tot plaatsen waar je vroeger geen toegang tot had met je rolstoel, geeft een fijn gevoel. Je hebt een deel van je verloren vrijheid herwonnen, of als je nooit hebt kunnen stappen, voel je je welkom op een nieuwe plaats. Maar dan moet je plots naar het toilet! Wat nu? Anders dan in… Verder lezen over Ik moet dringend!